Waarom Hotix.nl

1 - Hotels geselecteerd op prijs, kwaliteit en locatie

Om het u makkelijker te maken bij het uitkiezen van een hotel, heeft Hotix.nl een zorgvuldige selectie gemaakt van hotels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alle hotels worden door ons persoonlijk bezocht om te controleren of ze waar voor hun geld bieden. Daarnaast vindt u op de website uitsluitend hotels die in het centrum van een stad liggen.

2 - Simpel de goedkoopste

Hotix.nl streeft ernaar om hotels aan te bieden tegen de laagste prijzen.

3 - Vertrouwd en veilig betalen met iDEAL

Naast creditcard bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen met iDEAL. Met iDEAL kunt u in de vertrouwde omgeving van uw bank, veilig en eenvoudig betalen.

4 - Bescherming van uw persoons- en betalingsgegevens

De gegevens die verstuurd worden tussen uw computer en Hotix.nl worden beveiligd met een 256 bits SSL (Secure Sockets Layer). Wij maken gebruik van de diensten van Verisign, de nummer één op het gebied van versleutelen van informatie, om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verstuurd. Aan de -s achter http en het “slotje” in de adresbalk, herkent u dat de verbinding beveiligd is. Uw betaling wordt verwerkt in de streng beveiligde omgeving van Ogone. Deze omgeving is PCI DSS compliant en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de sector.

5 - Wij staan altijd voor u klaar

Service is erg belangrijk voor ons. Vandaar dat u ons op ieder moment van de dag telefonisch of via e-mail kunt bereiken. Als u een hotel bij ons boekt, ontvangt u op de boekingvoucher ons noodnummer waarop we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor het geval dat er zich problemen voordoen bij het inchecken in het hotel. Wilt u een reservering doen voor grotere groepen (bijvoorbeeld meer dan 5 kamers) of bent u zakelijk opzoek naar hotels, laat het ons dan weten. Wij helpen u graag bij het zoeken en reserveren van het juiste hotel.

6 - De leukste informatie over uw bestemming

Alle bestemmingen op de website van Hotix.nl zijn door ons team bezocht. Wat er te beleven valt weten wij als geen ander, vandaar dat wij ook een overzicht van bezienswaardigheden bieden van iedere stad. Ook het weer is niet geheel onbelangrijk als u op vakantie gaat. Daarom ziet u bij ons in één oogopslag informatie over het weer en klimaat en de leukste bezienswaardigheden.

7 - Zeer gebruiksvriendelijke website

Wij vragen klanten regelmatig om onze website en service te beoordelen. De gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de website worden zeer gewaardeerd. Ook de snelle reactie op vragen wordt op prijs gesteld. Als u op- of aanmerkingen en suggesties heeft, laat het ons dan weten via info@hotix.nl.