Algemene voorwaarden Hotix.nl

  1. De informatie op de website Hotix.nl stelt bezoekers in staat om online een hotel te boeken. Er komt een wettelijke overeenkomst tot stand tussen het hotel en de boeker. Hotix.nl treedt slechts op als tussenpersoon. Na uw definitieve boeking zal Hotix.nl uw gegevens doorgeven aan het hotel en u een boekingsbevestiging sturen met alle relevante informatie ter zake uw boeking.

  2. Indien u een hotel boekt via de website van Hotix.nl, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Hotix.nl. De algemene voorwaarden van Hotix.nl prevaleren te allen tijde boven de eventuele algemene voorwaarden van de boeker, zelfs in het geval dat de algemene voorwaarden van de boeker bepalen dat haar algemene voorwaarden prevaleren boven die van de tegenpartij.

  3. De op de website van Hotix.nl vermelde informatie wordt aangeleverd door de desbetreffende hotels. Hotix.nl doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat deze informatie nauwkeurig, volledig en juist is. Hotix.nl is echter niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid van deze informatie.

  4. Hotix.nl respecteert uw privacy en zal uw persoonlijke gegevens niet beschikbaar stellen aan derden, behoudens de informatieverstrekking aan het geboekte hotel.

  5. De boeker verklaart dat hij/zij 18 jaar of ouder is en tevens handelingsbekwaam en handelingsbevoegd is.

  6. Indien u een hotel boekt via de website van Hotix.nl, gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden van uw boeking. Deze annuleringsvoorwaarden staan vermeld op de hotelpagina, op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens invult en op de bevestigingsmail die u ontvangt direct na de boeking. Indien u uw reservering wilt annuleren, dient u de instructies in de bevestigingsmail te volgen. Een boeking is pas geannuleerd als u een bevestiging van annulering heeft ontvangen. Houdt u er rekening mee dat er kosten in rekening gebracht kunnen worden voor uw annulering, in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden. Wij raden u dan ook aan om, voordat u reserveert, de annuleringsvoorwaarden aandachtig door te nemen. De extra kosten voor betalen met creditcard en Bancontact / Mister Cash worden niet door Hotix.nl aan u geretourneerd.

  7. Links naar derden op de website van Hotix.nl zijn slechts opgenomen als verwijzing. Deze links impliceren geen goedkeuring van de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt, zodat Hotix.nl daarvoor iedere aansprakelijk harerzijds uitsluit.

  8. De software die het boeken van een hotel op de website van Hotix.nl mogelijk maakt en het intellectuele eigendom van de informatie op de website zijn eigendom van Hotix.nl en haar leveranciers.

  9. Hotix.nl is niet aansprakelijk voor en verricht geen restitutie in geval van overboeking van de eigen kamervoorraad door het hotel, staking, vertraging, overmacht of andere oorzaken welke niet aan Hotix.nl kunnen worden toegerekend.

  10. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld volgens Nederlands recht. Op elk geschil dat voortvloeit uit de overeenkomst tussen Hotix.nl en de boeker is Nederlands recht van toepassing, waarbij de rechtbank Maastricht (Nederland) exclusief bevoegd is om kennis te nemen van het geschil.

  11. Al onze diensten worden verleend door Hotix.nl, opgericht naar Nederlands recht, met een kantoor aan de Hei Grindelweg 23b, 6413 BW, Heerlen, Nederland, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Limburg (59426322). Ons btw-nummer is NL853477772B01.